0
Items : 0
Subtotal : 0,00 
View CartCheck Out
[layerslider id=""]

Tuotepalautukset ja Reklamaatiot

Palautusoikeus

Yritysasiakkaat

Tuotepalautukset ja reklamaatiot hoidetaan alla olevien palautusehtojen mukaisesti. Palautuksesta on aina sovittava Scancerco Oy:n myyjän, tuotepäällikön tai asiakaspalvelun kanssa. Palautusta varten tarvitaan yksilöity palautusnumero, jonka saa asiakaspalvelustamme +358 40 1625 227  sekä täytetty palautuslomake, joka liitetään palautuksen mukaan.

Palautuksesta on aina sovittava Scancerco Oy:n myyjän, tuotepäällikön tai asiakaspalvelun kanssa. Myös siinä tapauksessa, että kyseessä olisi virheellinen toimitus. Sopimatta palautettua tavaraa emme hyvitä. Tavara on palautettava 14 päivän kuluessa toimituspäivästä Scanfinn Oy:n varastoon Helsinkiin Scancerco Oy:n antamien ohjeiden mukaisesti.

Asiakkaan antamien ohjeiden mukaisesti valmistetuilla tuotteilla tai varastovalikoiman ulkopuolelta asiakkaan pyynnöstä tilatuilla tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Myyjän korvausvastuu kaikissa virhetapauksissa rajoittuu tuotteen kauppahintaan. Virheellistä tuotetta ei saa palauttaa ennen kuin Scancerco Oy on antanut palaustusluvan ja -ohjeet. Ilman lupaa palautettuja tuotteita ei vaihdeta tai lunasteta.

Toimittajan virheestä tai viallisesta tuotteesta johtuvan palautuksen rahdin maksaa Scancerco Oy. Muutoin tuotteen palauttaja. Emme vastaanota palautuksia ilman palautukseen liitettyä, asianmukaisesti täytettyä palautuslomaketta.

Tuote on aina palautettava alkuperäispakkauksessaan eikä niissä saa olla hinnoittelu- tai muita merkintöjä. Poikkeuksen tähän muodostaa vain laatuvirheeseen perustuva palautus.

Palautukseen on liitettävä Scancerco Oy:n palautuslomake. Asiakaspalvelusta +358 40 1625 227  saa yksilöidyn palautusnumeron.

Palautusosoite:
Scancerco Oy
Suvilahdenkatu 10 B
00500 Helsinki

Kuluttaja-asiakkaat

Kaikilla kuluttajakaupan tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautuksen kustannukset maksaa asiakas (kuluttajansuojalaki, kesäkuu 2014). Palautettavien tuotteiden on oltava käyttämättömiä ja jälleenmyyntikelpoisia. Mikäli haluat palauttaa tuotteita ota aina yhteys sähköpostilla asiakaspalvelu@scancerco.fi.

Vikatilanteet ja reklamaatiot

Vikatilanteissa pyydämme ottamaan yhteyttä ensisijaisesti sähköpostilla: asiakaspalvelu@scancerco.fi. Mahdolliset viat tai virheet selvitetään ja asiakkaalle pyritään löytämään sopiva ratkaisu. Kuluttaja-asiakkaita mahdollisissa vikatilanteissa avustaa kuluttajaneuvonta (http://www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta). Riita-asia on mahdollista saattaa myös kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi (http://www.kuluttajariita.fi).

Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram