fbpx

Hei!

Elämme poikkeuksellista aikaa vuorovaikutuksen rajoitusten vuoksi. Yhteydenpidon myyntiin tulee kuitenkin olla asiakkaalle helppoa, joten kaikki keinot ovat nyt tarpeen. Tarjoan asiakkaille yhteydenottoon videopalaveria, tutun puhelimen ja sähköpostin lisäksi. Käytössäni ovat Teams– ja Skype for Business -videosovellukset, joiden välityksellä voimme keskustella  kasvokkain videon välityksellä. Voit varata oheisesta kalenterista tapaamisajan silloin kuin se sinulle parhaiten sopii.

ps. Näyttelytilamme on avoinna vieraille ma-pe klo 16-17. Vierailulle saa tulla enintään kaksi flunssaoireetonta henkilöä. Vierailulla tulee noudattaa käsihygieaniaohjeistusta ja kahden metrin suojaetäisyyttä henkilöiden välillä. 

Varaa tapaaminen näin:

  1. Valitse oheisesta kalenterista itsellesi sopiva päivä sekä tapaamismuoto. Vaihtoehtoina showroom-esittelylle ja kasvokkain tapaamiselle ovat Teams ja Skype for Business-videopalaverit. 
  2. Lähetä varauspyyntö tapaamisaikatoiveella. Pyyntösi välittyy sähköpostiini.
  3. Mikäli aika on vapaana, vahvistan tapaamisen sinulle. Muussa tapauksessa otan sinuun yhteyttä puhelimitse mahdollisimman pian uuden ajan sopimiseksi. 

    Kiitos! Nähdään pian.

Erika Andersson

Projektimyynti, arkkitehtuurituotteet

LIT, RUS, FIN, ENG

Leave a Reply

Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram